Услуги ВИК течове

Лесно откриване на скрити ВиК течове.

Няма теч, който нашата техника да не може да открие и заснеме.

 

Услугата ни е специфична и изисква обезателно намесата на специалисти. Когато става дума за скрити течове, работата е доста сериозна. Винаги, когато има някакво подозрение, че е налице теч, който обаче не е видим с просто око, се нуждаете от професионалисти.

ВиК инсталацията и всякакъв вид течове като цяло са нещо доста сериозно и  не бива да поемате никакви рискове.

При съмнение за наличен теч просто ни се обадете. Разкажете ни за вашия случай и след уговорка за посещение – директно ще пристигнем на място, за да започнем работа. Извършването на термален оглед зависи изцяло от големината и сложността на конкретния проблем – отнема от минути до часове, а може и да засегнат и съседите.

Нашите услуги

Обследване на ВиК течове от:

теч от покрив

Откриване на теч от порив

Теч от фуги

Откриване на теч от фуги

Откриване на теч от водопровод

Откриване на ВиК теч

Откриване на теч от тераса

Откриване на теч от тераса

Откриване на теч от водопровод с термокамера

Откриване на теч от парно

Откриване на теч от топлоизолация с термокамера

Теч от топлоизолация

Иновации при откриване на теч на вoда.

Откриването на теч с помощта на термокамера е иновативен метод, при който се локализира с точност зоната на проблема, без да се налага разрушаване на голяма площ повърхности. Термокамерата показва темперетурните разлики на обследваната зона, които не се виждат. Влажното петно на стена или таван, много често е далеч от точката на проникване на влага. Термичното обследване ще начертае точният път на проникване на водата, от точката на нейното влизане до влажната зона.
Call Now Buttonобадете се сега